Pagina's

maandag 23 januari 2012

Catrice limited edition: Hidden World

Hidden World van Catrice wordt beschreven als dromerig en zacht, maar zeker niet fragiel. Mysterieus, maar nooit verlegen. Subtiel en toch aanwezig. Klinkt spannend toch? Deze limited edition laat de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vevagen. Hoe dromerig dit ook allemaal mag klinken, de mooie oogschaduws, nagellakjes en lipglosses vormen een prachtige collectie.


Hidden World van Catrice bestaat uit:
3 Made To Stay Eyeshadow Soufflé
3 Liquid Metal Gloss
Blush Mousse
Illuminating Base
3 Ultimate Nail Laquer
Secret Mirror


01 Wood You Follow Me? - 03 Rosy&Cosy - 02 Yes, I Wood!

Made To Stay Eyeshadow Soufflé
Deze zachte Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden. Breng de romige, langhoudende textuur aan met een kwastje of de vingertoppen. Of je nu zachte accenten of harmonieuze overgangen wilt creëren, de bleekroze en warmbruine nuances komen tot hun recht in talloze combinaties.

In de kleuren 01 Wood You Follow Me? - 02 Yes, I Wood! - 03 Rosy&Cosy  


01 Yes, I Wood! - 02 Walk On Air - 03 Rosy&Cosy

Liquid Metal Gloss
Elegant metaal met een coole glans is een must-have voor verleidelijke lippen in de Hidden World style by CATRICE. Dit seizoen zijn roze, rood fruittinten en warmbruin favoriet. De glanzende gloss biedt elegante accenten en biedt vocht en verzorgt de lippen. Voor een zijdezachte finish.

In de kleuren 01 Yes, I Wood! - 02 Walk On Air - 03 Rosy&Cosy



Blush Mousse
Wandelen in een verborgen wereld! Bijna niets kan de natuurlijke schoonheid van een frisse, stralende teint na een winterwandeling evenaren; het gezonde gevoel en een zachte blos op je wangen. De zachte aanraking van de luchtige Blush Mousse geeft een directe boost van frisheid en rooskleurige wangen voor een verleidelijke look die uren aanhoudt.



Illuminating Base
Een zachte, natuurlijke uitstraling vraagt ​​om de perfecte teint. Een professionele basis is hierbij van essentieel belang. CATRICE maakt dit waar met de Illuminating Base. De romige formule brengt prettig aan en egaliseert kleine oneffenheden. De ideale voorbereiding op fantasierijke creaties en prachtige make-upstijlen.


03 Would You Follow Me? - 02 Walk On Air - 01 White And Seek

Ultimate Nail Laquer
De meest trendy nagellakkleuren tussen hemel en aarde. Warme tinten in abrikoos, bruin en wit lijken maar één doel hebben: nagels omtoveren tot het ultieme mode-accessoire. Een langhoudende finish met perfecte dekking maken de Hidden World look af.

In de kleuren 01 White And Seek - 02 Walk On Air - 03 Would You Follow Me?


Secret Mirror
Wat heeft dit elegante etuitje te verbergen? Schoonheid! De Secret Mirror is een trouwe metgezel voor een snelle touch-up wanneer je onderweg bent. Een must have die perfect past bij de Hidden World collectie van CATRICE.

Bron afbeeldingen en tekst: Catrice Cosmetics

Wat mij betreft zitten er een paar hele leuke producten in deze limited edition, zoals de nagellak, blush en illuminating base. Als ik producten van deze lijn aanschaf laat ik jullie dat natuurlijk weten en krijgen jullie daar een review over!

Wat vinden jullie van Hidden World?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten