Pagina's

donderdag 27 december 2012

Inspirational Mondays Of The Year

Wat doe je in de laatste week van het jaar? Juist ja, terugblikken! Dinsdag deed ik dat al met Nails Of The Days in 2012, en vandaag doe ik dat met Inspirational Monday. Alle 15 inspirerende maandagen, van turquoise nagellak tot Kerstmis, enjoy. 
Turquoise - 19 maart

Kleuren doen meer met me dan dat ik had verwacht. Je kunt een outfit maken of breken door de juiste kleuren te combineren, of dat juist niet te doen. Zwart, grijs en wit zijn mijn basiskleuren, die ik vaak draag, maar ik heb ook een lijstje van kleuren die ik graag een stuk meer zou willen dragen. Turquoise is daar één van, een vrolijke kleur die dicht tegen lichtblauw aan zit. Dolgraag zou ik een jasje/top/broek aan willen trekken met deze gekke kleur, maar voordat ik zover ben deed ik eerst even een hoop inspiratie op door op internet/weheartit/tumblr rond te kijken voor wat leuke combinaties.

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Galaxy print - 23 april

De galaxy print, wie kent hem niet. Shirts, schoenen, jurken, leggings en ga zo nog maar even door bedrukt met een deel van het universum. Ik vind de galaxy print er ontzettend gaaf uit zien, hij staat stoer en mysterieus door de donkere achtergrond met lichte vlekken. Een tijdje geleden had ik nog geen idee dat deze print een eigen naam had, maar ik ben blij dat ik er toch, perongeluk, ben achter gekomen, want wat is een mooie print zonder eigen naam? Goed gecombineerd vind ik hem hartstikke tof staan, en ik laat me daardoor graag inspireren. Kleding en accessoires met de galaxy print zijn in de winkel erg moeilijk te vinden, vandaar dat veel bloggers hem zelf proberen te maken. Dus lieve H&M, ontwerp wat leuke kleertjes met de galaxy print en I'll be there. 

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Candy - 30 april

Wegkwijlen bij lekker eten is misschien wel net zo leuk als het daadwerkelijk proeven. En omdat ik vermoed dat de meeste van jullie ook zulke zoetekauwers zijn, gaat deze week de Inspirational Monday een keer niet over mode, maar over eten. Zoet eten welteverstaan. Sorry voor al de lekkerheid zo op deze vroege (koninginne)maandagochtend, maar zo werkt het nou eenmaal met teveel plaatjes van lekker eten, daar krijgen we honger van. Ik in ieder geval wel.

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Hair - 7 mei

Hoe stijl, gekruld, lang, kort, licht of donker je haar dan ook is, we hebben natuurlijk het liefst dat ons haar er elke dag op en top bij zit. Zelf ben ik geen talent in het maken van ingewikkelde vlechten of omgaan met de krul- of stijltang, maar dat betekent zeker niet dat ik het minder leuk vind naar de creaties van anderen te kijken. Ik heb een hoop leuke plaatjes bij elkaar gezocht voor jullie, met wilde haardossen en een hoop andere hairdo's, enjoy!

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Laughs - 14 mei

Of ik nou zelf in een lachbui zit of dat ik anderen met een grote grijns op hun gezicht zie, ik word er vrolijk van. Ik weet niet wat het met me doet, maar als ik vrolijkheid om me heen zie ben ik zelf ook altijd een stuk blijer. Ik hoop dat jullie dit een beetje herkennen, want in deze Monday Inspirational komt heel wat aanstekelijke vrolijkheid voorbij, lach je met me mee?

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Bags - 21 mei 

Kijk mee naar iets minder dan 50 (!) mooie plaatjes van tassen, rugzakken en clutches, enjoy!

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Neon - 4 juni

In deze zevende IM neem ik jullie mee een kijkje in de wereld van de neonkleuren, met vooral heel veel geel, roze en turquoise. Laat die zomerse knalkleuren maar komen en enjoy.

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Shoes - 11 juni

Schoenen worden niet voor niets ook wel a girls' best friend genoemd, aangezien ieder meisje wel weg kan kwijlen bij een paar mooie killer heels. Wegdromen bij een paar schoenen kan natuurlijk nooit kwaad, ik word er eerder juist heel vrolijk van! Inspirational Monday #8 gaat deze week over schoenen, het zijn niet super veel plaatjes deze keer maar daarom zeker niet minder leuk. Keep watching!

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Summer - 9 juli

De zomer is ongetwijfeld het seizoen waar ik het meest naar vooruit kijk, waar ik een half jaar van tevoren al naar verlang en waarin alles mooier lijkt dan normaal. Als ik aan zomer denk, dan denk ik aan warm weer, zon, zee, strand, vrij zijn, vakantie, ijsjes, korte broekjes, jurkjes, zonsondergang, maar ook nieuwe mensen leren kennen, gezelligheid en vrolijkheid. Waar denk jij aan als je aan de zomer denkt? 

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Quotes - 29 juli 

Quotes, ik heb er al een aantal keer wat over geschreven, en dat zou ik nog veel vaker kunnen doen. Ik lees ze met plezier, deel ze met nog meer plezier met jullie en wijd er daarom heel graag een Inspirational Monday aan. Dus kijk mee, en droom weg bij een paar very real quotes.

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Ombre - 6 augustus

Ombre betekent in het Frans 'schaduw', maar de populaire trend staat vooral bekend om het subtiel 'vervagen' in een andere kleur. Het leuke eraan vind ik dat je het bijna overal in terug ziet: nagels, haar, shorts, lippen en ga zo maar door. Vooral lippen en nagels zou ik echt een keer willen uitproberen, i love the ombre-effect!

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Lipsticks - 13 augustus

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen enorme fan ben van lipsticks, ik draag ze (bijna) nooit, en ze zijn gewoon niet voor mij weggelegd. Gelukkig betekent dat niet dat ik ze niet mooi vind, want zeg nou zelf, een lipstick zelf is toch al een beauty op zich? Ik kwam weer een hoop mooie plaatjes tegen, die vandaag allemaal een plaatsje hebben gekregen in Inspirational Monday, the lipstick edition!

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Armcandy - 1 oktober

Hoe leuk ik veel armbandjes bij elkaar ook vind staan bij anderen, zelf ben ik veel meer van het simpele, vind ik een of twee mooie armbandjes meer dan genoeg. In deze blogpost vind je genoeg ideeën voor het combineren van armbanden en horloges aan je arm, enjoy. 

Klik hier om naar het artikel te gaan.

Aztec-print - 8 oktober

Ik was al heel lang van plan om wat te schrijven over deze Aztec-print, maar kreeg mijn mening erover gewoon niet goed verwoord, dat ik besloot het zo maar te doen. Ik heb voor jullie een paar leuke en mooie plaatjes uitgekozen, waar je op deze maandagavond nog even van kunt genieten. 

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Christmas - 24 december

De tijd van koude dagen, sneeuw, gezelligheid en de feestdagen zijn weer aangebroken. Kerstmis is in aantocht! Ik hou echt van de sfeer om de feestdagen heen, alle vrolijkheid en gezelligheid, al het lekkere eten en leuke mensen om je heen. Dit jaar vier ik Kerstmis met een diner met de hele familie, en ook met Oud en Nieuw blijf ik gewoon thuis. Hopelijk komen jullie door deze Inspirational Monday alvast een beetje in de sfeer voor alle gezelligheid. 

Klik hier om naar het artikel te gaan. 

Zo, dat waren alle Inspirational Mondays van dit jaar! Ik vond het erg leuk om ze te maken en te bedenken, en hopelijk vonden jullie het net ze leuk om naar te kijken. Maandag komt er nog één online, dus jullie hebben er nog een van me te goed. 

6 opmerkingen: