Pagina's

zondag 16 september 2012

Essence limited edition: Class Of 2013


Na een limited edition speciaal voor op vakantie, komt Essence in oktober met een collectie die in het teken staat van 'back to school'. Naast wat nagellakjes, oogschaduwpotloden, een poeder en twee kleuren lip tinst, zit er een prachtige blush bij en ook wat non-beauty spulletjes. Reden genoeg dus om jullie deze collectie te laten zien, en erbij te vertellen naar welke producten ik het meest benieuwd ben.



Nail polish €1,89 - Blues of being cool, School's out forever, Ready for rush week, Alpha better gamma
Top coat €1,99 - College hero

In Class of 2013 zijn vier mooie nagellakkleuren opgenomen, om je outfit net wat te upgraden. De lakjes hebben een fijne dekking en er zit voor iedereen wel een kleur bij: van van koelblauw naar grijs naar bordeauxrood en zacht roze. Je nagels stelen de show deze winter. 

Eyeshadow pen €1,89 - Want to be my freshman, School's out forever, Blues of being cool

Gemak in een potlood, dat zijn deze oogschaduwpennen. Ze geven je ogen prachtige accenten van koel blauw, zacht beige of taupe en ze hebben een licht glinsterende finish. Het potlood is multifunctioneel: je kunt hem gebruiken als oogschaduw, eyeliner of oogschaduwbasis. 

Lip tint €1,99 - Alpha better gamma, Ready for rush week?

De Lip tints beloven je lippen mooi te accentueren met klassiek rood en zacht roze. Ze houden enorm lang op je lippen en je smeert ze er niet zomaar aan: je lippen zullen de hele dag mooi gekleurd zijn en zacht aanvoelen.


Translucent powder €2,99 - Sheerleader

Als je een lange dag op school of op je werk zit is het laatste wat je wilt een glimmende huid. Daar gebruik je de translucent powder voor, die je de hele dag voorziet van een mooie, matte finish. Perfect om mee te nemen en gedurende de dag bij te werken. 

Blush €2,99 - Alpha better gamma

Een stralende huid kan iedereen wel gebruiken, zeker als je tot laat doorleert. Daar is deze blush perfect voor. Hij is geheel in poedervorm, voelt zacht aan op je huid en geeft je wangen een gezonde blos. 

Cosmetic bag €2,99

In deze collectie zit - zoals we wel vaker hebben gezien bij Essence - een toilettasje die doet denken aan een vintage schooltas. De rode kleur zien we deze herfst en winter vaker terug, en in het tasje pasen precies de dingen die je onderweg nodig hebt. 

Hair ties €1,59

Ook zitten er twee ongelofelijk schattige elastiekjes in, met strikjes! De kleuren zijn ook weer afgestemd op het aankomende seizoen.


Heel mooi of verassend vind ik deze limited edition collectie niet. Wat ik graag zou willen uit de collectie? De blush, haarelastiekjes en nagellakjes lijken mij het mooist. Maar zoals mij wel vaker gebeurd kan een LE me in de winkel juist tegenvallen of verassen. 

De limited edition collectie Class of 2013 van Essence is vanaf oktober verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten