Pagina's

zaterdag 6 oktober 2012

Catrice SpectaculART

De limited edition collecties vliegen je om de oren, en er komen nog een hoop nieuwe aan! Zo ook deze gloednieuwe collectie van Catrice: SpectaculART. Geïnspireerd op de Indische Bindi-look uit het winterseizoen van 2012. Oogschaduw in metalen tinten, rood en roze verzacht door warm zilver of goud maken deze collectie spectaculair en artistiek, maar toch heel draagbaar.


Pure Chrome - Oogschaduw €3,99

Zo nobel als kostbaar metaal. Het hoogtepunt van deze limited edition is de hoog gepigmenteerde oogschaduw in een prachtige tweedlook in 3D. De zachte poedertextuur is extreem krachtig en blijft uren prachtig zitten. Verkrijgbaar in C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It en C04 Artfully Lustrous. 

Mousse Blush - €3,99

De zachtroze blush met medium dekking geeft je wangen een natuurlijke glow. De innovatieve textuur is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Holi Hai. 

Sheer Lip Color - €3,99

Rijke pigmenten van naturel tot bordeauxrood. De Sheer Lip Colors hebben een transparante geltextuur en geven lippen een subtiele glans. Hyalurzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes rond de lippen minder zichtbaar worden. SPF 10 beschermt lippen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het resultaat: zachte en verzorgde lippen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red en C03 Soulful. 

Eyeliner Pen - €2,99

Deze Superfine Eyeliner Pen heeft een super dunne vilten tip en creëert proffesionele eyelinerlooks - super fijn en langhoudend. Je kunt de pen ook gebruiken om prachtige, sierende patronen te maken die bij je Bindi-look passen Verkrijgbaar in C01 Black Bindi. 

Highlighting Powder - €4,59

Rechtstreeks uit 1001 nacht: deze highlighter heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat lichtreflecterende pigmenten om prachtige accenten op gezicht en hals aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous. 

Nep wimpers - €3,99

Fascinerend naturel! De individuele wimpers, in drie verschillende wimperlengtes, worden tussen de eigen wimpers met wimperlijm vastgezet. Het resultaat: langere, vollere wimpers die er indrukwekkend natuurlijk uitzien. 

Nagellak - €2,69

Spannende glans, met of zonder glinstering. Het kwastje is extra breed en perfect voor het professioneel en eenvoudig aanbrengen van de nagellak op de hele nagel. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful.

De collectie ligt vanaf november in de winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten